پرش به محتوا

- سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنایع غذایی
- ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی در صنایع غذایی (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
- مشاوره ایجاد و توسعه مراکز فناوری و نوآوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی
- ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات غذایی مطابق با استانداردها و متدولوژی های ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
- سیستم مدیریت مخاطرات در صنایع غذایی
- سیستم مدیریت دانش در صنایع غذایی
- برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری در حوزه صنایع غذایی همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
- راهنمای کلی در مورد روشهای بازرسی و نمونه گیری شرایط بهداشتی
- GMP
- HACCP
- الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی
- برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با تولید غذا (Food Manufacturing-(PRPs))
- برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی مواد غذایی (Transport and storage-(PRPs))
- الزامات مدیریتی برای مراکز تصدیق که ممیزی و ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و محصولات مربوطه را انجام می دهند.
- یکپارچه سازی انواع سیستم های مدیریتی با استاندارد ایزو 22000 در راستای پیاده سازی و عملیاتی سازی کارا و اثربخش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- فراهم نمودن سازوکارهای نوآوری جامع در سراسر زنجیره ارزش صنایع غذایی شامل نوآوری فناوری، نوآوری مدیریتی، نوآوری در بازار و نوآوری در استراتژی
- مسئولیت اجتماعی و توسعه پایدار در زنجیره تامین و تولید مواد غذایی
- الزامات عمومی و راهنمایی برای سازمان های زنجیره تامین مواد غذایی
- افزایش ایمنی و ماندگاری مواد غذایی با استفاده از روش های مختلف پرتودهی