پرش به محتوا
- معیارهای فنی برای مواد غذایی که طبیعی تلقی شوند
- برنامه های پیش نیاز در مورد ایمنی غذا مرتبط با موضوع پذیرایی (Catering-(PRPs))
- برنامه های پیش نیاز در مورد ایمنی غذا مرتبط با موضوع کشاورزی (Farming-(PRPs))
- برنامه های پیش نیاز در مورد ایمنی غذا مرتبط با موضوع تولید بسته بندی مواد غذایی (Food Packaging Manufacturing-(PRPs))
- برنامه های پیش نیاز در مورد ایمنی غذا مرتبط با موضوع تولید خوراک و غذای دام (Feed and animal food production-(PRPs))
- اصول کلی و الزامات اساسی برای طراحی و پیاده سازی سیستم مرتبط با قابلیت ردیابی در زنجیره خوراک و غذا
- معیارهای فنی مواد غذایی مناسب برای افراد گیاه خوار