فهرست بستن
  • سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی
  • سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مرتبط با صنعت نشاسته
  • طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنایع قند و محصولات قندی
  • طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنعت نشاسته
  • ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی در صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
  • مشاوره ایجاد و توسعه مراکز فناوری و نوآوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته
  • GMP
  • HACCP
  • ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
  • سیستم مدیریت مخاطرات در صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته
  • سیستم مدیریت دانش در صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته
  • برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری در حوزه صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
  • راهنمای کلی در مورد روشهای بازرسی و نمونه گیری شرایط بهداشتی
  • برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با تولید قند و محصولات قندی و نشاسته (Food Manufacturing-(PRPs))
  • برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی قند و محصولات قندی و نشاسته (Transport and storage-(PRPs))
  • یکپارچه سازی انواع سیستم های مدیریتی مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته با استاندارد ایزو 22000 در راستای پیاده سازی و عملیاتی سازی کارا و اثربخش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
  • الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته