فهرست بستن
  • سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
  • طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنایع غذایی
  • ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی در صنایع غذایی (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
  • مشاوره ایجاد و توسعه مراکز فناوری و نوآوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی
  • ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات غذایی مطابق با استانداردها و متدولوژی های ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
  • سیستم مدیریت مخاطرات در صنایع غذایی
  • سیستم مدیریت دانش در صنایع غذایی
  • برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری در حوزه صنایع غذایی همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
  • راهنمای کلی در مورد روشهای بازرسی و نمونه گیری شرایط بهداشتی
  • GMP
  • HACCP
  • الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی
  • برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با تولید غذا (Food Manufacturing-(PRPs))
  • برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی مواد غذایی (Transport and storage-(PRPs))
  • الزامات مدیریتی برای مراکز تصدیق که ممیزی و ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و محصولات مربوطه را انجام می دهند.
  • یکپارچه سازی انواع سیستم های مدیریتی با استاندارد ایزو 22000 در راستای پیاده سازی و عملیاتی سازی کارا و اثربخش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
  • فراهم نمودن سازوکارهای نوآوری جامع در سراسر زنجیره ارزش صنایع غذایی شامل نوآوری فناوری، نوآوری مدیریتی، نوآوری در بازار و نوآوری در استراتژی
  • مسئولیت اجتماعی و توسعه پایدار در زنجیره تامین و تولید مواد غذایی
  • الزامات عمومی و راهنمایی برای سازمان های زنجیره تامین مواد غذایی
  • افزایش ایمنی و ماندگاری مواد غذایی با استفاده از روش های مختلف پرتودهی