راه اندازی مراکز فناوری و نوآوری به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده مطابق با استانداردها و متدولوژی های ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
راهنمای سردخانه و حمل و نقل به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
راهنمای ذخیره سازی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
GMP
HACCP
الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی مرتبط با فرآوری و بسته بندی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با فرآوری به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده (Food Manufacturing-(PRPs))
برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده (Transport and storage-(PRPs))
مشخصات و روش های آزمون به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده