فهرست بستن
  • راه اندازی مراکز فناوری و نوآوری به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
  • سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
  • طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
  • ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
  • ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده مطابق با استانداردها و متدولوژی های ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
  • برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
  • راهنمای سردخانه و حمل و نقل به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
  • راهنمای ذخیره سازی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
  • GMP
  • HACCP
  • الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی مرتبط با فرآوری و بسته بندی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده
  • برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با فرآوری به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده (Food Manufacturing-(PRPs))
  • برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده (Transport and storage-(PRPs))
  • مشخصات و روش های آزمون به تفکیک هر یک از طبقه بندی های مرتبط با انواع غذاهای آماده و بسته بندی شده