سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی- مرتبط با انواع روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنایع غذایی مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی در صنایع غذایی مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
مشاوره ایجاد و توسعه مراکز فناوری و نوآوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات غذایی در حوزه مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی مطابق با استانداردها و متدولوژی های ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
سیستم مدیریت مخاطرات در صنایع مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
سیستم مدیریت دانش در صنایع مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری در حوزه صنایع مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
راهنمای کلی در مورد روشهای بازرسی و نمونه گیری شرایط بهداشتی
برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با تولید انواع روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی (Food Manufacturing-(PRPs))
برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی انواع روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی (Transport and storage-(PRPs))
یکپارچه سازی انواع سیستم های مدیریتی مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنیبا استاندارد ایزو 22000 در راستای پیاده سازی و عملیاتی سازی کارا و اثربخش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
GMP
HACCP
فراهم نمودن سازوکارهای نوآوری جامع در سراسر زنجیره ارزش صنایع مرتبط با روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی شامل نوآوری فناوری، نوآوری مدیریتی، نوآوری در بازار و نوآوری در استراتژی
مسئولیت اجتماعی و توسعه پایدار در زنجیره تامین و تولید انواع روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی
الزامات عمومی و راهنمایی برای سازمان های زنجیره تامین انواع روغن ها، چربی های خوراکی و دانه های روغنی