سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مرتبط با صنعت نشاسته
طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنایع قند و محصولات قندی
طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنعت نشاسته
ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی در صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
مشاوره ایجاد و توسعه مراکز فناوری و نوآوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته
GMP
HACCP
ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
سیستم مدیریت مخاطرات در صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته
سیستم مدیریت دانش در صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته
برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری در حوزه صنایع غذایی و مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
راهنمای کلی در مورد روشهای بازرسی و نمونه گیری شرایط بهداشتی
برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با تولید قند و محصولات قندی و نشاسته (Food Manufacturing-(PRPs))
برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی قند و محصولات قندی و نشاسته (Transport and storage-(PRPs))
یکپارچه سازی انواع سیستم های مدیریتی مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاستهبا استاندارد ایزو 22000 در راستای پیاده سازی و عملیاتی سازی کارا و اثربخش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی مرتبط با صنایع قند و محصولات قندی و نشاسته