



- سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- طراحی، پیاده سازی و عملیاتی سازی استانداردها و متدولوژیهای مرتبط با حوزه های مختلف صنایع غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- ارائه خدمات مدیریتی مرتبط با ایجاد زنجیره بازرگانی – به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی (استانداردسازی و بهره وری بازاریابی و صادرات محصولات و خدمات)
- مشاوره ایجاد و توسعه مراکز فناوری و نوآوری در حوزه های مختلف و به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- ممیزی و ارزیابی کارا و اثربخش خدمات و محصولات به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی مطابق با استانداردها و متدولوژی های ملی و بین المللی به همراه ارائه گواهینامه های معتبر
- سیستم مدیریت مخاطرات در صنایع غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- سیستم مدیریت دانش در صنایع غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- برگزاری دوره های آموزشی حرفه ایی مرتبط با انواع استانداردها و متدولوژی های کسب و کاری در حوزه صنایع غذایی-به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی همراه با ارائه گواهینامه های معتبر
- راهنمای کلی در مورد روشهای بازرسی و نمونه گیری شرایط بهداشتی به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- GMP- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- HACCP- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- الزامات ایمنی و بهداشتی ماشین آلات مواد غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با تولید و به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی (Food Manufacturing-(PRPs))
- برنامه های پیش نیاز ایمنی غذا مرتبط با حمل و نقل و ذخیره سازی به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی (Transport and storage-(PRPs))
- الزامات مدیریتی برای مراکز تصدیق که ممیزی و ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و محصولات مربوطه را در حوزه گیاهان سنتی را انجام می دهند.
- یکپارچه سازی انواع سیستم های مدیریتی با استاندارد ایزو 22000 در راستای پیاده سازی و عملیاتی سازی کارا و اثربخش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- فراهم نمودن سازوکارهای نوآوری جامع در سراسر زنجیره ارزش صنایع غذایی- به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی شامل نوآوری فناوری، نوآوری مدیریتی، نوآوری در بازار و نوآوری در استراتژی
- مسئولیت اجتماعی و توسعه پایدار در زنجیره تامین و تولید به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
- الزامات عمومی و راهنمایی برای سازمان های زنجیره تامین به تفکیک برای هر یک از طبقه بندی های مرتبط با گیاهان سنتی
سند ملی گياهان دارويی و طب سنتی